Masterclass Winnende CV’s maken

Dé ultieme Sollicitatie kit

Baanzoeker, bespaar jezelf tijd en frustratie en START met het krijgen van uitnodigingen.

STEL JE VOOR dat je aan de slag gaat met solliciteren met de inside kennis van recruiters en precies weet wat je moet doen.


Maak het jezelf gemakkelijk en maak sollicitaties waar geen recruiter meer omheen kan! Start vandaag!

Door meer dan 300 deelnemers beoordeeld met een 8.3****

Jij bent GEWELDIG goed in je werk, maar niemand ziet het…

Je weet dat jij DE BESTE kandidaat bent voor die leuke baan. En dat jouw sollicitatie het enige obstakel is dat in de weg staat. Tussen jou en dat ene gesprek waarmee je ze daarvan overtuigt. MAAR, jouw sollicitaties eindigen steeds met een afwijzing, het lijkt erop alsof niemand echt ziet wat je te bieden hebt en al jouw ervaring er niet meer toe doet.

Je hebt het gevoel dat je een SPEL aan het spelen bent, waarvan je de regels (nog) niet kent. Wat willen die recruiters nou van jou zien? Iedere keer als je denkt DIT is de vacature voor mij, blijkt de ander daar toch anders over te denken. Hoe kan dat nou?

Je zoektocht naar een nieuwe baan is A HELL OF A JOB, en je hebt al zoveel andere dingen om je zorgen over te maken! Het voelt alsof solliciteren een fulltime-job is. Iedere keer weer jezelf oppompen voor die nieuwe sollicitatie. En schrap zetten voor als je toch een afwijzing krijgt. Het sloopt langzaam aan jouw enthousiasme en zelfvertrouwen.

Je hebt een stappenplan nodig

Solliciteren is nog steeds één van de snelste manieren om aan een nieuwe baan te komen. Met een simpel stappenplan scheelt het schrijven van winnende sollicitaties jou tijd en levert je plezier en vertrouwen op.

Je hebt waarschijnlijk al heel wat tijd besteed aan scrollen op internet, praten met vrienden en familie, vacaturebanken afzoeken om de beste tips te vinden die je sollicitaties succesvol gaan maken. Het probleem is; al deze tips zorgen voor meer frustratie en helpen je tot nu toe niet echt… Met een stappenplan weet je de juiste woorden te geven aan jouw sollicitaties. Zodat een afwijzing geen optie meer is.

Veel sollicitanten geven bij elke afwijzing steeds een beetje meer op. Omdat ze overweldigd raken en onzeker worden. Met een stappenplan ken jij de spelregels van het solliciteren onder de knie en ga je direct door naar een gesprek..

Vraag je je af hoe het komt dat sommige sollicitanten ogenschijnlijk zo gemakkelijk op gesprek komen? Het geheim? Ze proberen niet alles alleen te doen. Met de juiste hulp en kennis, weten zij slimmer te solliciteren.

Wat anderen zeggen

Monique: “Na vele sollicitaties en enkele illusies armer, kwam ik bij Nicole van de “Online Sollicitatie Academie” terecht. Via een online training en 1 op 1 begeleiding leerde ik van Nicole hoe je een goed CV en een goede motivatie brief moet schrijven. Bij de 2e sollicitatie was het meteen raak! Ik heb weer een baan!! Van de 90 sollicitanten ben ik “eruit gepikt” omdat mijn brief zo enthousiast en goed matchte met de vacature. Ik kan Nicole echt aan iedereen die een baan zoekt of al lange tijd bezig is met zoeken, aanbevelen. Echt top!”
Pim van Hedel 27 jaar: “Een tijd geleden ben ik begonnen met coaching bij Nicole omdat ik het idee had dat ik er meer uit mijn sollicitaties kon halen. Ik merkte dat ik het toch niet zo heel gemakkelijk vond om te zorgen dat ik daadwerkelijk op gesprek mocht komen en had het idee dat het beter kon! Door de coaching van Nicole ben ik beter in gaan spelen op de desbetreffende vacatures en heb ik denk ik beter geleerd om op te vallen tussen de vele sollicitaties. Ik zou het iedereen aanraden die in een sollicitatie procedure zit, op deze manier kan je er toch net wat meer uithalen. Nicole heel erg bedankt voor de goede en enthousiaste hulp!

Jolanda 45 jaar: Ik ben heel blij dat ik je ben tegengekomen. Inmiddels heb ik naar de Masterclass CV maken gekeken en ga me aanmelden voor de volledige training met 11 modules. Nadat mijn werkgever 2 x failliet is geraakt ben ik nu na bijna 1 jaar nog op zoek naar een nieuwe, passende en leuke baan. Ik ben 53 jaar en heb gewerkt als Accountmanager, en een goedbetaalde baan. Ondanks dat ik hulp krijg van het UWV, merk ik dat ik verdieping zoek en heb dit bij jou zeker gevonden. Dingen komen op je pad op het juiste moment….

Rob 58 jaar: Ik merkte pas tijdens het volgen van de Masterclass hoe erg ik in mijn eigen cirkel bleef hangen. Nu solliciteren 180graden anders aangepakt en direct resultaat!

Anne 54 jaar: Het ene na het andere ‘AHA’ moment in jouw Masterclass. Nu begrijp ik eindelijk hoe ik écht mijn CV opbouw. Super simpele methode, die werkt! Dank!

Masterclass Winnende CV's maken

Dit brengt deze Masterclasses jou:

 

 • Je kent hét geheime wapen, het analyseren van een vacature
 • Je hebt jouw ‘Basis CV en Motivatiebrief op orde
 • En past jouw CV en Motivatiebrief moeiteloos aan op die interessante vacature. Door simpelweg de duidelijke formats, checklists en concrete voorbeelden te gebruiken.
 • ZONDER het gevoel te hebben dat je jezelf aan het verkopen bent.
 • Ik geef je inzicht in hoe je ChatGPT inzet bij jouw sollicitaties en sollicitatiegesprekken
 • Je hebt weer nieuwe inspiratie waardoor je met nieuwe energie en motivatie weer aan de slag WILT met solliciteren.
 • Volgens de meer dan 300 deelnemers krijg je gegarandeerd heel wat ‘aha‘ momenten 😉
 • Je hervindt je vertrouwen in het vinden van jouw nieuwe baan, je weet nl precies wat recruiters van jou nodig hebben om hen te overtuigen dat jij de beste match bent.
 • Je krijgt een 1-0 voorsprong op sollicitanten die niet weten hoe je de psychologie van solliciteren inzet 😉

Normaal

130,- euro

nu tijdelijk slechts

37,00

Masterclass Winnende CV’s maken

 • Inclusief BONUSSEN Winnende Motivatiebrieven schrijven en ChatGPT inzetten bij jouw sollicitaties.
 • Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving, op je laptop, tablet en/of GSM.
 • Leer hoe recruiters selecteren en hoe je deze kennis toepast op jouw eigen sollicitaties.
 • Weet je wat de psychologie achter solliciteren is.
 • Jouw CV én Motivatiebrief in 1x op orde zowel qua lay-out als inhoud met behulp van de simpele formats en voorbeelden

Met deze ultieme sollicitatie kit bereik je:

1

Sollicitaties die voor jou werken

Jouw nieuwe baan en weer werkplezier is slechts een sollicitatie verwijderd.

2

1-0 voorsprong op andere sollicitanten

Je begrijpt de psychologie van solliciteren en past dit toe

3

Je zelfvertrouwen een mega boost

Verras jezelf met wat je in huis hebt en te bieden hebt in een nieuwe baan.

Wat andere deelnemers zeggen

Over mij

Hoi! Ik ben Nicole de Laender. Inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam als (interim) recruiter en sollicitatie mentor. Bij verschillende grote en kleine opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, KVK, Hewlett Packard en Scania IT.

Ik durf wel te zeggen dat er inmiddels niet veel meer is wat ik niet heb gezien in sollicitatieland. En er is één ding wat zeker is. De arbeidsmarkt, werkgevers en de manier om aan werk te komen staat nooit stil!

In coronatijd heb ik al mijn kennis van beide kanten van de sollicitatietafel samengebracht in de Online Sollicitatie Academie (OSA). Inmiddels heb ik meer dan 1500 mensen geholpen met het scherp krijgen van hun zoekprofiel, wegwijs gemaakt en geïntroduceerd in de wondere wereld van recruitment. En hen geleerd hoe je met rust, focus en zelfvertrouwen je baan binnenhaalt.

Online ondernemen was totaal nieuw voor mij destijds. Maar het doet me goed en maakt me trots om te zien dat de trainingen écht het verschil maken voor baanzoekers. En deelnemers de trainingen beoordelen met 4.9 sterren op Google.

Ik wordt blij van tijd met mijn gezin en samen er op uit gaan. Anderen worden gek van mijn vermogen om onbeschaamd onhandig te zijn. Maar worden blij van mijn popcorn hoofd wat altijd bezig is met nieuwe ideeën en oplossingen.