Masterclass Winnende CV’s maken

Masterclass

Winnende CV’s maken

Droom je ervan dat jouw nieuwe baan slechts één goede sollicitatie van je verwijderd is?

Volg dan mijn online Masterclass over het schrijven van sollicitaties die overtuigen. En die zorgen dat jij met 1-0 voorsprong op jouw concurrentie, jouw nieuwe baan binnenhaalt.

In deze Masterclass deel ik al mijn kennis als recruiter. Hoe recruiters selecteren, wat de psychologie van solliciteren is. Wat werkt en wat niet werkt en waarom. En no worries, dit is veel makkelijker dan veel mensen denken.

Loop jij bij het solliciteren tegen deze vragen aan:

 • Je wilt precies weten wat je moet doen om zo snel mogelijk jouw nieuwe baan te vinden.
 • Hoe zorg je er voor dat je niet iedere dag actief hoef te zijn met vacatures zoeken en uren lang solliciteren en herschrijven van je CV en motivatiebrief.
 • Je hebt al wat sollicitaties de deur uitgedaan, maar een succes kun je het niet noemen. Sterker nog, bij iedere afwijzing verlies je steeds een beetje zelfvertrouwen.
 • Wat is dan de juiste manier van solliciteren voor jou, zodat werkgevers voor je in de rij staan?

Logische vragen die je nu tegenhouden die nieuwe baan echt binnen te halen. Tijd om hier een succes van te maken!

Want, terwijl jij bezig bent met proberen goeie sollicitaties te schrijven en hopen dat je uitgenodigd wordt, is er iemand die volgende week op gesprek mag voor die leuke vacature. Omdat die wel over de juiste sollicitatiekennis en -skills beschikt en daardoor winnende CV’s en motivatiebrieven weet te schrijven…

CV maken en matchen op een vacature

na de masterclass

In deze Masterclass werk je stap voor stap naar echt authentieke en matchende CV, waar werkgevers niet om heen kunnen.

Ik deel al mijn kennis en ervaring als recruiter. Zodat jij met die inzichten weet hoe je jouw CV maakt én aan kunt matchen.

Dit gaat de Masterclass jou brengen:

 • Je hebt jouw ‘Basis CV’ op orde
 • Weet je hoe je een vacature analyseert
 • En hoe je jouw CV aanpast op die interessante vacature
 • Je hebt een praktisch werkboek (22 pagina’s) met voorbeelden en checklists
 • Je hebt weer inspiratie waardoor je met nieuwe energie en motivatie weer aan de slag wilt met solliciteren.
 • Je krijgt theorie én concrete voorbeelden te zien
 • En gegarandeerd ‘aha‘ momenten
 • Je krijgt je vertrouwen in het vinden van jouw nieuwe baan, je weet nl precies wat recruiters van jou nodig hebben om hen te overtuigen dat jij de beste match bent.

Wat anderen zeggen

Monique: “Na vele sollicitaties en enkele illusies armer, kwam ik bij Nicole van de “Online Sollicitatie Academie” terecht. Via een online training en 1 op 1 begeleiding leerde ik van Nicole hoe je een goed CV en een goede motivatie brief moet schrijven. Bij de 2e sollicitatie was het meteen raak! Ik heb weer een baan!! Van de 90 sollicitanten ben ik “eruit gepikt” omdat mijn brief zo enthousiast en goed matchte met de vacature. Ik kan Nicole echt aan iedereen die een baan zoekt of al lange tijd bezig is met zoeken, aanbevelen. Echt top!”
Pim van Hedel 27 jaar: “Een tijd geleden ben ik begonnen met coaching bij Nicole omdat ik het idee had dat ik er meer uit mijn sollicitaties kon halen. Ik merkte dat ik het toch niet zo heel gemakkelijk vond om te zorgen dat ik daadwerkelijk op gesprek mocht komen en had het idee dat het beter kon! Door de coaching van Nicole ben ik beter in gaan spelen op de desbetreffende vacatures en heb ik denk ik beter geleerd om op te vallen tussen de vele sollicitaties. Ik zou het iedereen aanraden die in een sollicitatie procedure zit, op deze manier kan je er toch net wat meer uithalen. Nicole heel erg bedankt voor de goede en enthousiaste hulp!

Jolanda 45 jaar: Ik ben heel blij dat ik je ben tegengekomen. Inmiddels heb ik naar de Masterclass CV maken gekeken en ga me aanmelden voor de volledige training met 11 modules. Nadat mijn werkgever 2 x failliet is geraakt ben ik nu na bijna 1 jaar nog op zoek naar een nieuwe, passende en leuke baan. Ik ben 53 jaar en heb gewerkt als Accountmanager, en een goedbetaalde baan. Ondanks dat ik hulp krijg van het UWV, merk ik dat ik verdieping zoek en heb dit bij jou zeker gevonden. Dingen komen op je pad op het juiste moment….

Rob 58 jaar: Ik merkte pas tijdens het volgen van de Masterclass hoe erg ik in mijn eigen cirkel bleef hangen. Nu solliciteren 180graden anders aangepakt en direct resultaat!

Anne 54 jaar: Het ene na het andere ‘AHA’ moment in jouw Masterclass. Nu begrijp ik eindelijk hoe ik écht mijn CV opbouw. Super simpele methode, die werkt! Dank!

3 Bonussen

 Een goed cv is de basis voor een goede sollicitatie. Maar er zijn nog een paar belangrijke elementen die jouw sollicitatie onweerstaanbaar voor een recruiter maken. Daarom krijg je die elementen als gratis bonus bij deze Masterclass.

 1. Online training Onweerstaanbare Motivatiebrieven schrijven. Schrijf met een simpele opzet, binnen 30 minuten, een motivatiebrief die jou onderscheid van alle andere sollicitanten
 2. Ik geef je inzicht in hoe je ChatGPT inzet bij jouw sollicitaties
 3. Je krijgt een 1-0 voorsprong op sollicitanten die niet weten hoe je de psychologie van solliciteren inzet 😉
Masterclass Winnende CV's maken

130,- euro

nu tijdelijk slechts

37,00

Masterclass Winnende CV’s maken

 • Vanaf 15 september direct toegang tot de Online
 • Masterclass Gedurende 6 maanden onbeperkt terugkijken van de opname via laptop of de handige app op je GSM
 • Praktisch werkboek met concrete voorbeelden en checklists als naslagwerk
 • Beoordeeld met een 8,3 door deelnemers

Aan het einde van de Videotraining heb je dit bereikt:

1

Sollicitaties die voor jou werken

Jouw nieuwe baan is slechts een sollicitatie en weer plezier in je werk verwijderd.

2

Snapt de psychologie van solliciteren

Dit geeft je de 1-0 voorsprong en het succes die je nodig hebt.

3

Zelfvertrouwen een boost

Verras jezelf met wat je in huis hebt en te bieden hebt in een nieuwe baan.

Wat andere deelnemers zeggen

Over Nicole de Laender

Interim recruiter en sollicitatie expert Nicole heeft meer dan 1000 mensen geholpen met het scherp krijgen van hun zoekprofiel, wegwijs gemaakt en geïntroduceerd in de wondere wereld van recruitment en hun baan leren binnen te halen met rust, focus en zelfvertrouwen.

Dat doet ze vanaf oktober 2020 vanuit de Online Sollicitatie Academie die zij heeft ontwikkeld en opgericht. Daarnaast werkt zij als senior recruiter voor verschillende grote en kleine opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, KVK, Hewlett Packard en Scania IT. En schrijft daarnaast ook blogs voor de Sollicitatiedokter en Stichting Clok, platform voor economische zaken. Inmiddels hebben honderden baanzoekers hebben succesvol haar trainingen gevolgd en beoordelen de OSA met 4.9 sterren op Google