Masterclass Winnende CV’s maken

Masterclass

Winnende CV’s maken

Wil jij werk maken van jouw sollicitaties?

Dat kan!

Na het volgen van Winnende CV’s maken:

 1. Pas jij moeiteloos mijn recruitement kennis en ervaring toe.
 2. Maak je CV’s waar geen recruiter meer omheen kan.
 3. En is jouw nieuwe baan slechts een gesprek van je vandaan.

Masterclass
Winnende CV’s maken

Herken je één van onderstaande punten:

 • Je hebt meer dan 5 jaar geleden voor het laatst gesolliciteerd.
 • Je hebt meer dan 2x keer gesolliciteerd, maar bent nog niet uitgenodigd voor een gesprek.
 • Je wilt een carrièreswitch maken, maar weet je niet hoe je jouw CV daarop aanpast.
 • Je hebt een gat in je CV en weet niet hoe je hiermee omgaat in je CV.

CV maken en matchen op een vacature

na de masterclass

In deze Masterclass werk je stap voor stap naar echt authentieke en matchende CV, waar werkgevers niet om heen kunnen.

Ik deel al mijn kennis en ervaring als recruiter. Zodat jij met die inzichten weet hoe je jouw CV maakt én aan kunt matchen.

Dit gaat de Masterclass jou brengen:

 • Je hebt jouw ‘Basis CV’ op orde
 • Weet je hoe je een vacature analyseert
 • En hoe je jouw CV aanpast op die interessante vacature
 • Je hebt een praktisch werkboek (22 pagina’s) met voorbeelden en checklists
 • Je hebt weer inspiratie waardoor je met nieuwe energie en motivatie weer aan de slag wilt met solliciteren.
 • Je krijgt theorie én concrete voorbeelden te zien
 • En gegarandeerd ‘aha‘ momenten
 • Je krijgt je vertrouwen in het vinden van jouw nieuwe baan, je weet nl precies wat recruiters van jou nodig hebben om hen te overtuigen dat jij de beste match bent.

Wat anderen zeggen

Monique: “Na vele sollicitaties en enkele illusies armer, kwam ik bij Nicole van de “Online Sollicitatie Academie” terecht. Via een online training en 1 op 1 begeleiding leerde ik van Nicole hoe je een goed CV en een goede motivatie brief moet schrijven. Bij de 2e sollicitatie was het meteen raak! Ik heb weer een baan!! Van de 90 sollicitanten ben ik “eruit gepikt” omdat mijn brief zo enthousiast en goed matchte met de vacature. Ik kan Nicole echt aan iedereen die een baan zoekt of al lange tijd bezig is met zoeken, aanbevelen. Echt top!”
Pim van Hedel 27 jaar: “Een tijd geleden ben ik begonnen met coaching bij Nicole omdat ik het idee had dat ik er meer uit mijn sollicitaties kon halen. Ik merkte dat ik het toch niet zo heel gemakkelijk vond om te zorgen dat ik daadwerkelijk op gesprek mocht komen en had het idee dat het beter kon! Door de coaching van Nicole ben ik beter in gaan spelen op de desbetreffende vacatures en heb ik denk ik beter geleerd om op te vallen tussen de vele sollicitaties. Ik zou het iedereen aanraden die in een sollicitatie procedure zit, op deze manier kan je er toch net wat meer uithalen. Nicole heel erg bedankt voor de goede en enthousiaste hulp!

Jolanda 45 jaar: Ik ben heel blij dat ik je ben tegengekomen. Inmiddels heb ik naar de Masterclass CV maken gekeken en ga me aanmelden voor de volledige training met 11 modules. Nadat mijn werkgever 2 x failliet is geraakt ben ik nu na bijna 1 jaar nog op zoek naar een nieuwe, passende en leuke baan. Ik ben 53 jaar en heb gewerkt als Accountmanager, en een goedbetaalde baan. Ondanks dat ik hulp krijg van het UWV, merk ik dat ik verdieping zoek en heb dit bij jou zeker gevonden. Dingen komen op je pad op het juiste moment….

Rob 58 jaar: Ik merkte pas tijdens het volgen van de Masterclass hoe erg ik in mijn eigen cirkel bleef hangen. Nu solliciteren 180graden anders aangepakt en direct resultaat!

Anne 54 jaar: Het ene na het andere ‘AHA’ moment in jouw Masterclass. Nu begrijp ik eindelijk hoe ik écht mijn CV opbouw. Super simpele methode, die werkt! Dank!

I’ve been there, done that.

 Als zzp’er moet ik er iedere zoveel tijd ook weer aan geloven. Solliciteren voor een nieuwe opdracht. En ook voor mij is het iedere keer weer spannend. Kom ik aan tafel of niet. Die gezonde spanning is goed, heb je nodig om voor die geweldige vacature alles uit de kast te trekken.

Dit is geen Masterclass waarin je alleen tips krijgt. Gratis tips vind je tenslotte overal op internet. Ik neem je mee in hoe je echt matchende CV’s opbouwt zodat je er zelf mee aan de slag kunt en je ook daadwerkelijk je nieuwe baan krijgt.

De ervaring die ik heb opgedaan door meer dan 1000 mensen te begeleiden naar ander werk zet ik in voor jou.

Het verschil tussen succesvol aan tafel komen of afgewezen worden zit in de details. Ik weet uit ervaring wat recruiters en managers nodig hebben, willen zien in een sollicitatie. Ik deel al mijn kennis en ervaring zodat jij precies weet wat voor jou het verschil gaat maken.

Masterclass Winnende CV's maken

50,- euro

nu tijdelijk slechts

14,98 euro

Masterclass Winnende CV’s maken

 • Direct toegang tot de video opname van de Masterclass
 • Onbeperkt terugkijken van de opname via laptop of de app
 • Praktisch werkboek (22 pagina’s) met voorbeelden en checklists als naslagwerk
 • Beoordeeld met een 8,5 door deelnemers

Aan het einde van de Videotraining heb je dit bereikt:

1

Authentiek CV

Je weet jouw unieke stempel te drukken op jouw sollicitaties.

2

Inzicht in wat recruiters nodig hebben

Dit geeft je de voorsprong en het succes die je nodig hebt.

3

Zelfvertrouwen een boost

Je hebt handvatten gekregen om jezelf te laten shinen.

Wat andere deelnemers zeggen

Over Nicole de Laender

Interim recruiter en sollicitatie expert Nicole heeft meer dan 1000 mensen geholpen met het scherp krijgen van hun zoekprofiel, wegwijs gemaakt en geïntroduceerd in de wondere wereld van recruitment en hun baan leren binnen te halen met rust, focus en zelfvertrouwen.

Dat doet ze vanaf oktober 2020 vanuit de Online Sollicitatie Academie die zij heeft ontwikkeld en opgericht. Daarnaast werkt zij als senior recruiter voor verschillende grote en kleine opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, KVK, Hewlett Packard en Scania IT. En schrijft daarnaast ook blogs voor de Sollicitatiedokter en Stichting Clok, platform voor economische zaken. Inmiddels hebben honderden baanzoekers hebben succesvol haar trainingen gevolgd en beoordelen de OSA met 4.9 sterren op Google