vind jouw nieuwe baan

Gratis webinar

Hier met die nieuwe baan!

Vind jouw nieuwe baan, door slimmer te solliciteren

Gratis webinar

Voelt solliciteren voor jou als schieten met hagel en blijft resultaat uit?

Of wil je starten met solliciteren en dit gelijk goed aanpakken?

De afgelopen 20 jaar heb ik duizenden mensen geholpen aan een nieuwe baan. De ene keer als recruiter mensen aangenomen. De andere keer mensen vanuit verlies van werk, naar een andere baan begeleid.

Een nieuwe baan vinden lijkt niet altijd gemakkelijk. Bijvoorbeeld als je starter bent op de arbeidsmarkt en nog niet veel ervaring hebt. Of als je juist wat ouder bent, of een carrière switch wilt maken.

vind jouw nieuwe baan

Al mijn ervaring en kennis heb ik gegoten in een simpele maar effectieve methodiek waarmee je met slimme tweaks, snel je nieuwe baan vindt.

Na dit webinar, wat 1 uur duurt, weet je:

  • Je krijgt inside information van een recruiter die ook de wereld van het vinden van een nieuwe baan op haar duimpje kent.
  • Hoe de arbeidsmarkt anno nu er uit ziet en werkt. Zodat jij weet hoe je sneller je betere baan selecteert.
  • Hoe recruiters zoeken en selecteren. Zodat jij weet hoe je die kennis bij je sollicitaties inzet.
  • Hoe een sollicitatieplan je helpt
  • Krijg je inspiratie en motivatie

Schrijf je nu in!

Zie ik je daar? Al meer dan 2000 baanzoekers gingen je voor.

Wat andere deelnemers zeggen

Over mij

Al meer dan 20 jaar heb ik de leukste 2 functies die er zijn, namelijk die van recruiter en arbeidsmarktmakelaar. Want hoe gaaf is het om te zien hoe blij iemand is als ik hem of haar vertel dat ze die baan hebben gekregen!

Vaak hoor ik dan ook wat er aan vooraf is gegaan en dat valt niet altijd mee.

Daarom heb ik oktober 2021 de Online Sollicitatie Academie opgezet. Waarin ik al mijn kennis en ervaring deel zodat jij sneller met vol zelfvertrouwen jouw betere baan binnenhaalt.

Ik geloof er heilig in dat er voor iedereen de juist baan is.

In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt voor verschillende grote en kleine opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, KVK, Hewlett Packard en Scania IT en schrijf daarnaast ook regelmatig blogs voor overschillende platformen zoals de Sollicitatiedokter en Stichting Clok, platform voor economische zaken.