Gratis webinar

Het geheim van een succesvol sollicitatieplan

Ontdek hoe je met jouw eigen sollicitatieplan buitengewoon binnenkomt en snel weer aan het werk bent!

Gratis webinar

Voelt solliciteren voor jou als schieten met hagel en blijft resultaat uit? Of ga je starten met solliciteren en wil je dit gelijk goed aanpakken?

De afgelopen 15 jaar heb ik meer dan 1.000 mensen begeleid naar ander werk. De ene keer als recruiter mensen aangenomen. De andere keer mensen vanuit verlies van werk, naar een andere baan begeleid.

Tijd voor Het sollicitatieplan!

Al mijn ervaring en kennis heb ik gegoten in een simpele maar effectieve methodiek. Het sollicitatieplan. Elke 2e woensdag en 3e dinsdag van de maand geef ik een gratis, één uur durende webinar en ik vertel je alles over:

  • Je krijgt inside information van een recruiter die ook de wereld van het vinden van een nieuwe baan op haar duimpje kent.
  • Je leert wat een succesvol sollicitatieplan voor jou kan betekenen.
  • Je krijgt inzicht in wat je nodig hebt om jouw eigen sollicitatieplan te maken zodat je jouw baan sneller vindt.
  • Je leert wat je nodig hebt om buitengewoon binnen te komen bij jouw nieuwe werkgever.

Schrijf je nu in!

Zie ik je daar? Al meer dan 425 baanzoekers gingen je voor.

Wat andere deelnemers zeggen

Over Nicole de Laender

Interim recruiter en arbeidsmarktmakelaar Nicole heeft meer dan 1000 mensen geholpen met het scherp krijgen van hun zoekprofiel, wegwijs gemaakt en geïntroduceerd in de wondere wereld van recruitment en hun baan leren binnen te halen met rust, focus en zelfvertrouwen.

Dat doet ze vanaf vorig jaar oktober vanuit de Online Sollicitatie Academie die zij heeft ontwikkeld en opgericht. Daarnaast werkt zij voor verschillende grote en kleine opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, KVK, Hewlett Packard en Scania IT. Ze groeide met haar Academie in een paar maanden naar 1200 volgers. En schrijft daarnaast ook blogs voor de Sollicitatiedokter en Stichting Clok, platform voor economische zaken.